Wat ?

Wil je je verder verdiepen in FKC, zodat je er echt zelf mee aan de slag kan? Dan nodig ik je graag uit voor de lessenreeks hulpverlenen.

Je leert in elf lessen het aanpakken van             

  • emotionele problemen
  • energetische problemen
  • biochemische problemen
  • structurele problemen

Je krijgt meer informatie over          

  • het spirituele
  • voeding

Je leert werken met       

  • helende handen

Dankzij het juist testen kan je, los van het beschikken over een grote en ruime medische kennis, veel problemen opsporen en correct identificeren. Het aanpakken van deze problemen gebeurt dan aan de hand van enkele eenvoudige maar zeer waardevolle technieken.

Voor wie ?

Je hebt geen achtergrond nodig als hulpverlener, noch de ambitie om later professioneel met FKC aan de slag te gaan. Voorwaarde is dat je de les testen hebt gevolgd, daarna bekijken we samen of het voor jou de moeite waard kan zijn.

Na het volgen van een les testen krijg je een vrijblijvende uitnodiging om in te schrijven voor de lessenreeks. Voor al wie wil deelnemen aan de lessenreeks hulpverlenen organiseer ik in de lente en zomer van 2021 nog één 'terugkomavond testen' waar je met je vragen terecht kan, nog leert 'graderen' en 'uitsplitsen' en extra kan oefenen onder begeleiding. 

De lessenreeks van het opleidingsjaar 2021-2022 omvat elf lessen per film en vijf 'live' contactmomenten op maandag- of woensdagavonden tussen september en juni. De live-lessen zijn van 19u00 tot 22u00. Deze contactmomenten dienen voor demonstraties, oefensessies en als gelegenheid tot het stellen van vragen. De info uit de lessen spiritueel en voeding zit in deze lessenreeks vervat. Deze dien je dus niet apart te volgen. 

Praktisch

De concrete info over de 'lessen voor hulpverlenen' komt niet op deze site, maar krijg je enkel na het volgen van de 'les testen' via mail.

De volledige cursus kost 1400 euro.

Wie wenst kan een examen afleggen. Als je slaagt, ontvang je een getuigschrift en kan je er voor kiezen om je gegevens te vermelden op onze FKC-website. 

Van deze website mag niets gebruikt of gekopieerd worden, noch naar gerefereerd worden, zonder de uitdrukkelijke toestemming van Kristien Mechelmans.