Met de Q van Quantum.

Met de hulp van kwantumfysica en kwantumchemie kunnen wetenschappers zelfs nu al verklaringen bieden voor fenomenen die altijd onverklaarbaar leken. Deze takken van de wetenschap staan nog maar in hun kinderschoenen en beginnen nog maar net aan hun groeispurt. We missen echter nog de toestellen om fijnere energieën te registeren en te meten. Daarnaast hebben we te weinig wetenschappers die deze moeilijke materie in begrijpbare mensentaal kunnen vertalen. Vandaar dat het voor de meesten van ons nog voelt als moeten ‘geloven’ in plaats van ‘weten’. Maar dat zal veranderen in de toekomst.

Met de Q van Quartz.

Het bewustzijn van de aarde en de mensheid neemt sterk toe. De gemeten Schumann-frequentie van de aarde stijgt waardoor velen van ons door een transformatieproces gaan. We evolueren naar het kristallijne quartz-tijdperk.

Met de Q van Quadraat.

De Quantum-wetenschap en het Quartz-bewustzijn zullen mekaar versterken en tot een hoger niveau optillen. Het is een synergie, de som van 1 plus 1 is dan niet 2, maar meer. Daar willen we deel van uitmaken.  

Daarnaast werkt een FKC-hulpverlener vaak met getallen. Wij geven een score aan een probleem, een klacht, een product, … Dit graderen is voor ons een vorm van ‘meten’ waardoor wij meer ‘weten’. Dit graderen geeft ons een opvolg-instrument tijdens het aanpakken van je problemen en klachten.

En getallen zijn natuurlijk gewoon ‘mooi’, zeker de kwadraten. 

Van deze website mag niets gebruikt of gekopieerd worden, noch naar gerefereerd worden, zonder de uitdrukkelijke toestemming van Kristien Mechelmans.