Wat ?

Weet je het soms ook niet meer met al die onduidelijke en tegenstrijdige informatie rond voeding? Ben jij het ook beu om al die minuscule ingrediëntenlijsten uit te pluizen? Wil je ook weten wat voor jou waardevolle verzorgingsproducten, supplementen of medicijnen zijn? Ben jij ook nieuwsgierig naar wat jouw wetende deel of je gids je te vertellen heeft?

Kom zelf leren testen in deze unieke cursus!

Je leert in één les:        

  • jezelf testen
  • anderen testen
  • de valkuilen kennen en aanpakken
  • vragen stellen
  • de belangrijkste vraag

Als je al elders hebt leren testen, ken je toch 'de valkuilen' van het testen nog niet. Als je deze niet kent, kan je echt fout testen. Ik heb ze niet geleerd in mijn opleidingen... Ik heb ze zelf ontdekt en uitgewerkt hoe je ze kan aanpakken. 


Voor wie ?

Deze les staat open voor iedereen. Het is nuttig maar niet verplicht om reeds de infoavond gezien te hebben. Je hoeft niet geregistreerd te zijn of al een afspraak bij een FKC-er gehad te hebben. Je hoeft geen medische voorkennis te hebben. 

Iedereen die later wenst deel te nemen aan de opleiding voor hulpverleners, dient deze les testen te volgen. 

We bieden 2 soorten lessen testen aan: de 'gewone' les testen, op een avond van 19u00 tot 22u00. Deze les wordt gegeven door Kristien Mechelmans zelf en kost 110 euro, incl BTW. Er zjin voldoende helpende FKC-ers aanwezig om je persoonlijk te begeleiden tijdens de oefensessies. De data voor de lessen in de herlst en winter van 2023 komen in de zomer van 2023 hier te staan.

Inschrijven hiervoor kan op 29 augustus 2023 vanaf 10u (zie onderaan deze pagina). 

Daarnaast is er de mogelijkheid tot een 'tragere' les testen waarin dezelfde info gegeven wordt maar aan een trager tempo en met langere pauzes. Deze les loopt van 9u00 tot 16u00 en wordt gegeven door Stien Stuyts. Stien is afgestudeerd FKC-er maar ook een gedreven leerkracht. Kristien Mechelmans is telkens aanwezig. Deze les kost 160 euro, incl BTW. De data van de trage lessen komen ook in de zomer van 2023 hier te staan.

Inschrijven hiervoor kan op 29 augustus vanaf 10u (zie onderaan deze pagina). 


Praktisch

Inschrijven voor de lessen kan op www.kristienmechelmans.be op de pagina over lessen / les testen.

Al de lessen vinden plaats in het FKC-centrum: in't Quadraat, Tervantstraat 117B, 3583 Paal. Meer info over parkeren vind u op deze website onder praktische info / parkeren.
Je krijgt in de les een cursustekst. 


Voorbereiding les testen

Samen met de mail ontvang je ook een tekst en een filmpje rond 'ijken'. Dit is de manier waarop je 'sterk' en 'zwak' bepaalt. Het is de bedoeling dat je dit op voorhand goed oefent, zodat je je hier al zeker over voelt. Dan kan je je tijdens de oefeningen in de ‘les testen’ beter concentreren op de nieuwe dingen die we leren.

Van deze website mag niets gebruikt of gekopieerd worden, noch naar gerefereerd worden, zonder de uitdrukkelijke toestemming van Kristien Mechelmans.