Wat ?

Over voeding heeft iedereen zo zijn mening. De ene zweert bij paleo, en de andere puur veggie. Eerst waren de vetten de boosdoeners, en dan weer de koolhydraten. Iedereen is nu enthousiast smoothies en sappen aan het maken. En dan komt er een advies van de hoge gezondheidsraad om aan jonge kinderen geen sinaasappelsap te geven... 

We hebben nog nooit zo veel problemen gezien rond voeding: van intoleranties en allergieën tot 'onverklaarbaar' overgewicht. Wat vertelt ons lichaam ons?  Waar kunnen we als individuele consument op letten? Wat doen we verkeerd als maatschappij?

Ben jij nieuwsgierig naar wat ik allemaal al studerend en al testend heb bijgeleerd? .

Je krijgt meer info over

  • wat heeft je lichaam nodig 
  • wat is 'goede' voeding
  • waarom test zoveel voeding 'slecht'
  • wat klopt er niet aan vele voedingsadviezen

Voor wie ?

Deze les staat open voor iedereen. Je hoeft geen patiënt te zijn of te kunnen testen.

Als je van plan bent de lessenreeks hulpverlenen te volgen dan is het extra volgen van deze les overbodig. Deze info komt ook aan bod in de lessenreeks.

Praktisch

De les voeding gaat door in het FKC-centrum: in't Quadraat, Tervantstraat 117 B, 3583 in Paal, van 19u00 tot 22u00 en staat open voor iedereen. Er is voorlopig geen les voeding gepland, tot er meer speling komt in het covid-19 verhaal.

Je dient je op voorhand in te schrijven voor de les. Vermeld je naam, (privé)mailadres en GSM-nummer.

  • liefst met een mail naar  info.quadraat@gmail.com
  • via het secretariaat: 011/19.48.69 op ma-woe-vrij van 12u00-13u00. 

Je ontvangt een bevestigingsmail. Later volgt een mail met meer concrete details oa. over het lesgeld van 110 euro, incl BTW. 

Je krijgt cursusmateriaal in de les. 

Deze les wordt gegeven door Kristien Mechelmans

Van deze website mag niets gebruikt of gekopieerd worden, noch naar gerefereerd worden, zonder de uitdrukkelijke toestemming van Kristien Mechelmans.