Voor wie van Antwerpen komt:
Neem op de E 313 Antwerpen-Hasselt afrit 25a 'Tessenderlo' en volg de N73. Dan rechtsaf de Snelwegstraat op. Deze loopt verder loopt in de Havenstraat en de Industrieweg. Dan links de Rijsselstraat in. Deze loopt verder in de Tervantstraat. U vindt het centrum al snel aan uw linkerkant: het huis met het grote fuchsia huisnummer 117B.

Voor wie van alle andere richtingen komt:
Neem op het klaverblad in Lummen de E 313 richting Antwerpen. Op de E 313 Antwerpen-Hasselt neem je afrit 26 ‘Beringen’. Volg de N29 (= Paalse Steenweg) richting Beringen. Aan het eerstvolgende kruispunt, aan ‘de Vatana’, rijd je links de Industrieweg op. Je gaat rechtdoor over de rotonde. Dan kom voorbij twee wegen aan je rechterkant waar je niet meer in kan (
de ingang van de Tervantstraat en de Buntjesstraat zijn recent afgezet met betonblokken, dus je GPS weet dat nog niet). Maar de volgende straat rechts kan u wel in: de Rijsselstraat. Hier staan ook wel gele pilonen, maar deze weg is wel toegankelijk. Pas op, vanaf hier geldt er sinds recent 50 km/uur. De Rijsselstraat loopt verder in de Tervantstraat. U vindt het centrum al snel aan uw linkerkant: het huis met het grote fuchsia huisnummer 117B.

Er zijn twee parkeerplaatsen voorzien voor de praktijk. Die zijn voldoende voor de raadplegingen. Je mag je zeker achter mijn bruine Renault Kangoo parkeren.

Voor de lessen mag je alle mogelijke parkeerplaatsen op de praktijk gebruiken. Maar er zullen een aantal personen in de straat moeten parkeren. Er is geen parkeerschijf verplicht en het parkeren is gratis.
Gelieve niet bij de buren op hun oprit of parking te parkeren of te keren.
Wettelijk moet je ook de eerste 5 meter van een kruispunt vrijlaten.
Voor de duidelijkheid volgt er hier nog een plannetje.

Van deze website mag niets gebruikt of gekopieerd worden, noch naar gerefereerd worden, zonder de uitdrukkelijke toestemming van Kristien Mechelmans.