Wat ?

Wil je je verder verdiepen in FKC, zodat je er echt zelf mee aan de slag kan? Dan nodig ik je graag uit voor de lessenreeks hulpverlenen.

Je leert in elf lessen het aanpakken van             

  • emotionele problemen
  • energetische problemen
  • biochemische problemen
  • structurele problemen

Je krijgt meer informatie over          

  • het spirituele
  • voeding
  • helende aanraking en helende handen

Dankzij het juist testen kan je, los van het beschikken over een grote en ruime medische kennis, veel problemen opsporen en correct identificeren. Het aanpakken van deze problemen gebeurt dan aan de hand van enkele eenvoudige maar zeer waardevolle technieken.

Voor wie ?

Iedereen die de les testen heeft gevolgd, kan deelnemen aan de lessenreeks 'hulpverlenen'. Je hebt geen achtergrond nodig als hulpverlener, noch de ambitie om later professioneel met FKC aan de slag te gaan.

Na het volgen van een les testen krijg je een vrijblijvende uitnodiging om in te schrijven voor de lessenreeks. Voor al wie wil deelnemen aan de lessenreeks hulpverlenen organiseer ik in de zomer van 2020 nog één 'terugkomavond testen' waar je met je vragen terecht kan, nog leert 'graderen' en 'uitsplitsen' en extra kan oefenen onder begeleiding. 

De lessenreeks van het opleidingsjaar 2020-2021 omvat elf woensdagavonden tussen september en juni. De info uit de lessen spiritueel en voeding zit in deze lessenreeks vervat. Deze dien je dus niet apart te volgen. 

Praktisch

De concrete info over de 'lessen voor hulpverlenen' komt niet op deze site, maar krijg je enkel na het volgen van de 'les testen' via mail.

De volledige cursus kost 1050 euro.

Wie wenst kan een examen afleggen. Als je slaagt, ontvang je een getuigschrift en kan je er voor kiezen om je gegevens te vermelden op onze FKC-website.